Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να μεταδώσουμε εγκαίρως την γνώση, σε θέματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν τα μέλη μας οι ΕΟΕΣ: ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, ΕΛΙΚΑΣ και ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ συνδιοργανώνουν δύο διαδικτυακά σεμινάρια

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να μεταδώσουμε εγκαίρως την γνώση, σε θέματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν τα μέλη μας οι ΕΟΕΣ: ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, ΕΛΙΚΑΣ και ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ συνδιοργανώνουν δύο διαδικτυακά σεμινάρια


Αθήνα, 9 Ιουνίου 2021   

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

            Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να μεταδώσουμε εγκαίρως την γνώση, σε  θέματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν τα μέλη μας οι ΕΟΕΣ: ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, ΕΛΙΚΑΣ και ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ συνδιοργανώνουν δύο διαδικτυακά σεμινάρια: 

1.      Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.00-12.30 με θέμα: «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών επιχειρήσεων στην τοπική ανάπτυξη. Εξελίξεις και προοπτικές» .

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά τη Διακήρυξη του Μανχάιμ για την Κοινωνική Οικονομία στα ελληνικά κάντε κλικ εδώ και στα αγγλικά κάντε κλικ εδώ.

KANTE CLICK KAI ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
 •  Η Κοινωνική Οικονομία ως το 13ο Οικοσύστημα Βιομηχανικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ομιλητής ο Δρ Μανώλης Τζουβελέκας, Συνεργάτης ΕΟΕΣ Αμφικτυονία.

 •  Οι ενεργειακές κοινότητες ως εργαλείο δραστηριοποίησης των πολιτών σε συμμετοχικές διαδικασίεςΟμιλίτρια Αλίς Κοροβέση, Γεν. Διευθύντρια ΙΝΖΕΒ.

 • Τουριστικό απόθεμα. Ομιλίτρια Εύη Βρέντζου, Γενικός Γραμματέας Δήμου Ανωγείων, πρόεδρος Κοιν.Σ.Επ. Ν-Ιδαία ΣυνεργασίαΣ.Επ. Ν-Ιδαία Συνεργασία

 • Ψηφιοποίηση Πρωτογενούς Παραγωγής. Ομιλητής Κώστας Παπαδάκης, Πρόεδρος Κοιν.Σ.Επ. AgroID.

 • Εναλλακτικές περιηγήσεις, Τουρισμός, Πολιτισμός. Ομιλήτρια Χριστίνα Βρακά, Συνιδρύτρια dot2dot.

 • Κοινωνική Μέριμνα. Ομιλήτρια Γιώτα Γιαπουτζή, Πρόεδρος Κοιν.Σ.Επ. [tbc]

 • Τόπος, τοπική ιδιαιτερότητα και ΚΑΛΟ, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας. Πεδία Παρέμβασης Αυτοδιοίκησης. Ομιλητής Δημήτρης Φεγγίτης, ΕΕΤΑΑ:  Υπεύθυνος αυτοτελούς Τμήματος Θεσσαλίας. 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 • Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.00-12.30 με θέμα: «Marketing και Βranding τόπου, στη μετά Covid εποχή». 

  Τα σεμινάρια απευθύνονται  σε Δημάρχους- μέλη μας καθώς και σε αρμόδια στελέχη των Δήμων και θα διεξαχθούν διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ. Οι σχετικοί κωδικοί  θα σας αποσταλούν εγκαίρως.

  Επίσης τις επόμενες ημέρες θα σας γνωστοποιήσουμε τα αναλυτικά προγράμματα των σεμιναρίων.

  Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας παρακαλώ αποστείλετε e-mail στο amfiktio@otenet.gr με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και το τηλέφωνό σας.