Ημερίδα : «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Οι πολιτικές συνοχής και ο ρόλος των Ευρωπαϊκών Ομίλων Εδαφικής Συνεργασίας»

Ημερίδα : «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Οι πολιτικές συνοχής και ο ρόλος των Ευρωπαϊκών Ομίλων Εδαφικής Συνεργασίας»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου (10:00 πμ - 15:30 μμ) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50)
Πρόγραμμα:

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/SQtWguqJK3L9Ki1y7

Live streaming συμμετοχή: https://youtu.be/XrRB6SwyRAI   

Ο Ε.Ο.Ε.Σ. Αμφικτυονία από κοινού με τους Ε.Ο.Ε.Σ. Εύξεινη Πόλη και Έλικα, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Οι πολιτικές συνοχής και ο ρόλος των Ευρωπαϊκών Ομίλων Εδαφικής Συνεργασίας», συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην αντίστοιχη πανευρωπαϊκή διαβούλευση. 

Η κοινή πρωτοβουλία των Ε.Ο.Ε.Σ. αποτελεί μοναδική ευκαιρία να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την πρωτόγνωρη σε έκταση και ένταση δημόσια πανευρωπαϊκή διαβούλευση, σε μια περίοδο που ο πόλεμος απειλεί το καθεστώς σταθερότητας, ασφάλειας και ειρηνικής συνύπαρξης στην Ευρώπη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου (10:00 πμ - 15:30 μμ) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), σε υβριδική μορφή με διαθέσιμες 105 θέσεις. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming σε όλους τους Ε.Ο.Ε.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γλώσσες εργασίας ελληνικά και αγγλικά.

Για τη συμμετοχή με φυσικό τρόπο ο συμμετέχων θα πρέπει να διαθέτει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (τελευταίου τριμήνου) είτε αρνητικό rapid test τελευταίου 24ώρου. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Ευελπιστώντας για την αποδοχή της πρόσκλησης, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση. Επικοινωνία με κα. Τζώρτζη Σταυρούλα (τηλ: 2103246139 / 2103243374, e-mail: amfiktio@otenet.gr)