Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ανακοινώνει την δημοσίευση της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του έργου LADDER (www.ladder-project.eu), στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος 26 φορέων από την ΕΕ και 20 συνεργαζόμενων φορέων από τρίτες χώρες.

Ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ανακοινώνει την δημοσίευση της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του έργου LADDER (www.ladder-project.eu), στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος 26 φορέων από την ΕΕ και 20 συνεργαζόμενων φορέων από τρίτες χώρες. Το έργο διαρκεί τρία χρόνια (2015 – 2017) και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διαδραστικές εκπαιδεύσεις σε εθνικό και τοπικό επίπεδο για την ενίσχυση της τεχνογνωσίας που διαθέτουν οι Τοπικές Αρχές και οι Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών σε θέματα ανάπτυξης, με απώτερο στόχο την ενημέρωση και την ενεργό εμπλοκή των πολιτών.
 
Στόχος της παρούσας πρόσκλησης είναι η υλοποίηση τοπικών παρεμβάσεων για την ανάδειξη των Τοπικών Αρχών και των φορέων της κοινωνίας των πολιτών σε μοχλούς αναπτυξιακής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης (DEAR).

Το έργο LADDER συγχρηματοδοτείται κατά 85% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.