«Η τοπική αυτοδιοίκηση συναντά την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά: Ιδέες και Δράσεις για το 2018, Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς

«Η τοπική αυτοδιοίκηση συναντά την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά: Ιδέες και Δράσεις για το 2018, Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ εταίρος του προγράμματος DEN CuPID για την Ελλάδα, η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και από ώρα 10.00 έως 14.00, στην αίθουσα «Βούλα Πατουλίδου» του ξενοδοχείου Grand Hotel (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη), σεμινάριο με θέμα:
 
«Η τοπική αυτοδιοίκηση συναντά την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά: Ιδέες και Δράσεις για το 2018, Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
 

 παρακαλώ πατήστε εδώ για να δείτε την σχετική πρόσκληση

 παρακαλώ πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό πρόγραμμα  

Το σεμινάριο καλούνται να παρακολουθήσουν αιρετοί και στελέχη προγραμματισμού και πολιτιστικών θεμάτων.
Το 2018 έχει ανακηρυχθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως έτος Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πιστεύουμε ότι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση θα βοηθήσει όλους μας να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε δράσεις σχετικές με το θέμα αυτό.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας (τηλ. 2310502171, 2310502172  e-mail: johnioa@otenet.gr, αρμόδιος επικοινωνίας: Γιάννης Ιωαννίδης).          
 
 
Ο Πρόεδρος
ΕΟΕΣ Αμφικτυονία  
Ο Πρόεδρος
ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας   
 Ο Δήμαρχος
 Πυλαίας-Χορτιάτη
Δημήτρης Αργιανάς   Λάζαρος Κυρίζογλου 
Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης 
                            
Κλείσιμο