ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PRISSM ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PRISSM ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

«Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας», Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, 11:00-13:00

 «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας»,
Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, 11:00-13:00
 
Ο ΕΟΕΣ Αμφικτυονία και ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. διοργανώνουν ημερίδα για το Πρόγραμμα Κατάρτισης για Δημάρχους και στελέχη κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων-μελών του στην Κύπρο, με την ευκαιρία της φάσης διάχυσης των αποτελεσμάτων και των καλών πρακτικών του προγράμματος:
 
“Promotion of integration in the Planning and Provision of Social Services within Local Authorities through municipal staff vocational training – A Lever for Local Development (PRISSM)” μετηνχρηματοδότησητουπρογράμματος “Leonardo Da Vinci”.

Στόχος του έργου, στην υλοποίηση του οποίου συμμετείχε ο ΕΟΕΣ Αμφικτυονία, είναι η επίτευξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος λειτουργίας των κοινωνικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη.
 
Το πρόγραμμα κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00-13:00, στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας» (Πρώην Οθωμανική Τράπεζα, Πλατεία Βας. Παύλου και Ζ. Κιτιέως 1, Λάρνακα). Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Γεωργία Γκόνου, Διευθύντρια κατάρτισης και απασχόλησης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).
 
Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα http://www.prissm-eu.com