Ολοκλήρωση του διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα: «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες: Citizens, Equality, Rights and Values: Citizens, Equality, Rights and Values»

Ολοκλήρωση του διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα: «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες: Citizens, Equality, Rights and Values: Citizens, Equality, Rights and Values»

            Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να μεταδώσουμε εγκαίρως την σχετική γνώση,  ο ΕΟΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και τον ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑ διοργάνωσαν,  την Τετάρτη 14 Απριλίου από 10.30 έως 12.30 διαδικτυακό σεμινάριο, απευθυνόμενο στους Δημάρχους- μέλη του κάθε ΕΟΕΣ, καθώς και στα τα αρμόδια στελέχη τους. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν: «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες: Citizens, Equality, Rights and Values».

            Ο σκοπός της διοργάνωσης  αυτού του σεμιναρίου ήταν διότι, το νέο πρόγραμμα ενσωματώνει προηγούμενα γνωστά και χρηστικά προγράμματα με νέες ημερομηνίες και νέες χρηματοδοτήσεις. Επομένως, ως αρωγοί προς τα μέλη μας κρίναμε ότι έπρεπε να τα γνωστοποιήσουμε εγκαίρως για τη βέλτιστη αξιοποίησή τους.

            Το σεμινάριο ξεκίνησε  με τους χαιρετισμούς των Προέδρων των τριών ΕΟΕΣ (κ.κ. Δημήτρη Αργιανά, Συμεών Δανιηλίδη, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο). Κεντρικός εισηγητής του ήταν ο Δρ. Αντώνης Καρβούνης, στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών και Εθνικό σημείο επαφής των ΕΟΕΣ.

            Το σεμινάριο είχε μεγάλη ανταπόκριση και το παρακολούθησαν με προσοχή περισσότερα από 60 άτομα. Πριν τη λήξη του ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος ερωτοαπαντήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και του εισηγητή.

            Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και υποσχόμαστε σύντομα να ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις, οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να ενεργούμε για το καλό όλων των μελών μας. 


Παρουσίαση του Δρ. Αντώνης Καρβούνης, στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Εθνικό Σημείο Επαφής  ΕΟΕΣ